• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
slika od restoranot

Бесконтактно мени - пандемија COVID-19

Во тешки времиња на пандемија предизвикана од Корона вирусот, би требало да го намалиме контактот што е можно повеќе. Под ова влегуваат и менијата во рестораните. Ние ви овозможуваме бесконтактен начин со кој вашите гости ќе пристапат до вашето мени. Дигитален интернет пристап до менито достапен преку пребарувачот, без да преземате апликација. Нашиот систем е едноставен и лесен за ракување.

Работно време

Пон. - Пет.: 08:00 - 16:00

Контакт

Тел.: 032 / 388 - 355   Click to Call!

Моб.: 078 / 853 - 013   Click to Call!

Е-Маил: info@digit.mk

Адреса: Сутјеска 48/4, Штип