• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА

Сирење парче 80гр

Сирење парче 80гр

50.00 ден.
1
5 мин.
повеќе
Кашкавал парче 80гр

Кашкавал парче 80гр

50.00 ден.
2
5 мин.
повеќе
Македонски пинџур – топче 50гр

Македонски пинџур – топче 50гр

пиперки 20гр, црвени...

20.00 ден.
Пинџур со компир – топче 50гр

Пинџур со компир – топче 50гр

копири 35гр, везени ...

20.00 ден.
Урда салата – топче 50гр

Урда салата – топче 50гр

урда 40гр, буковец 5...

20.00 ден.
Руска салата – топче 50гр

Руска салата – топче 50гр

компир, морков, шунк...

20.00 ден.
Тиква порција 150гр

Тиква порција 150гр

Тиква, лук, магданос...

80.00 ден.
Модар патлиџан порција 150гр

Модар патлиџан порција 150гр

модар патлиџан, лук,...

80.00 ден.
Ордевер 150гр

Ордевер 150гр

врат 30гр, шунка сви...

80.00 ден.