• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ

БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ

Кока кола – 0,25л.

Кока кола – 0,25л.

50.00 ден.
Фанта – 0,25л.

Фанта – 0,25л.

50.00 ден.
Спрајт – 0,25л.

Спрајт – 0,25л.

50.00 ден.
Тоник – 0,25л.

Тоник – 0,25л.

50.00 ден.
Швепс – 0,25л.

Швепс – 0,25л.

50.00 ден.
Густи/Џус – 0,2л.

Густи/Џус – 0,2л.

40.00 ден.
Блум ( густи ), праска, протокал, јаболка, рибизла

Блум ( густи ), праска, протокал, јаболка, рибизла

60.00 ден.
Пелистерка – 0,25л.

Пелистерка – 0,25л.

30.00 ден.
Пелистерка – 1л.

Пелистерка – 1л.

50.00 ден.
Изворска(негазирана вода) – 0,5л.

Изворска(негазирана вода) – 0,5л.

30.00 ден.
Изворска (негазирана вода) - 1л.

Изворска (негазирана вода) - 1л.

50.00 ден.
Пепси – 0,25л.

Пепси – 0,25л.

50.00 ден.
Кожувчанка – 1л.

Кожувчанка – 1л.

50.00 ден.
Визијана - 1л.

Визијана - 1л.

50.00 ден.
Леден чај – 0,25л.

Леден чај – 0,25л.

60.00 ден.