• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

Сирење на скара 80гр

Сирење на скара 80гр

60.00 ден.
Похуван кашкавал 100гр

Похуван кашкавал 100гр

кашкавал 80гр, јајце...

70.00 ден.
Похувани зденки 100гр

Похувани зденки 100гр

4 зденки, јајца, пре...

80.00 ден.
Похувани тиквички 160гр

Похувани тиквички 160гр

тиквички 140гр, браш...

100.00 ден.
Похувани модри патлиџани 160гр

Похувани модри патлиџани 160гр

модри патиџани, браш...

100.00 ден.
Пирошка 100гр

Пирошка 100гр

шунка, кашкавал, печ...

40.00 ден.
Печурки Буковка 200гр

Печурки Буковка 200гр

140.00 ден.
Печурки Шампињони 200гр

Печурки Шампињони 200гр

140.00 ден.
Омлет со шунка 1лице

Омлет со шунка 1лице

јајца 3бр, шунка 100...

80.00 ден.
Омлет со сирење 1лице

Омлет со сирење 1лице

јајца 3бр, сирење 10...

80.00 ден.
Омлет со кашкавал 1лице

Омлет со кашкавал 1лице

јајца 3бр, кашкавал ...

80.00 ден.