• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ЈАДЕЊА ПО ПОРАЧКА

ЈАДЕЊА ПО ПОРАЧКА

Похувана свинска шницла 180гр

Похувана свинска шницла 180гр

свинско месо160гр,бр...

120.00 ден.
Похувана пилешка шницла 180гр

Похувана пилешка шницла 180гр

пилешко месо 160гр, ...

120.00 ден.
Пилешки апки 200гр

Пилешки апки 200гр

пилешко месо 180гр, ...

160.00 ден.
Свинска шницла со печурки 180гр

Свинска шницла со печурки 180гр

винско месо 140гр, п...

150.00 ден.
Пилешко со печурки во бел сос 180гр

Пилешко со печурки во бел сос 180гр

пилешко месо 140гр, ...

150.00 ден.
Пастрмајлија свинска 500гр

Пастрмајлија свинска 500гр

свинско месо 250гр, ...

150.00 ден.
30
15 мин.
повеќе
Пастрмајлија свинска (мала) 300гр

Пастрмајлија свинска (мала) 300гр

свинско месо 150гр, ...

120.00 ден.
31
15 мин.
повеќе
Пастрмајлија пилешка 500гр

Пастрмајлија пилешка 500гр

пилешко месо 250гр, ...

150.00 ден.
32
15 мин.
повеќе
Пастрмајлија пилешка (мала) 300гр

Пастрмајлија пилешка (мала) 300гр

пилешко месо 150гр, ...

120.00 ден.
33
15 мин.
повеќе
Тесто за пастрмајлија 250гр

Тесто за пастрмајлија 250гр

вода, квасец, сол, б...

50.00 ден.
Тесто за пастрмајлија (мала) 150гр

Тесто за пастрмајлија (мала) 150гр

вода, квасец, сол бр...

30.00 ден.