• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Похуван кашкавал 100гр

Похуван кашкавал 100гр

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
70.00 ден.
Број на производот:
11
Состав и припрема:

кашкавал 80гр, јајце, презла