• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Траминец - 0,75л.

Траминец - 0,75л.

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
400.00 ден.
Број на производот:
126
Состав и припрема: