• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Похувани тиквички 160гр

Похувани тиквички 160гр

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
100.00 ден.
Број на производот:
13
Состав и припрема:

тиквички 140гр, брашно, јајца, презла