• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Похувани модри патлиџани 160гр

Похувани модри патлиџани 160гр

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
100.00 ден.
Број на производот:
14
Состав и припрема:

модри патиџани, брашно, јајца, презла