• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Пирошка 100гр

Пирошка 100гр

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
40.00 ден.
Број на производот:
15
Состав и припрема:

шунка, кашкавал, печурки, брашно, јајца, презла