• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Омлет со шунка 1лице

Омлет со шунка 1лице

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
80.00 ден.
Број на производот:
18
Состав и припрема:

јајца 3бр, шунка 100гр, сол, масло