• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Пастрмка 250гр

Пастрмка 250гр

Време на подготовка:
20 мин.
Цена на производот:
150.00 ден.
Број на производот:
21
Состав и припрема: