• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Пастрмајлија свинска 500гр

Пастрмајлија свинска 500гр

Време на подготовка:
15 мин.
Цена на производот:
150.00 ден.
Број на производот:
30
Состав и припрема:

свинско месо 250гр, тесто250гр, зачин, маст