• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Плескавица (еден број) 120гр

Плескавица (еден број) 120гр

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
50.00 ден.
Број на производот:
38
Состав и припрема: