• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Српска 220гр

Српска 220гр

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
70.00 ден.
Број на производот:
57
Состав и припрема:

домат 90гр, краставица 90гр, кромид 20гр, пиперка 20гр, зачин