• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR

Крап 200гр

Крап 200гр

180.00 ден.
Похувана пилешка шницла 180гр

Похувана пилешка шницла 180гр

пилешко месо 160гр, ...

120.00 ден.
Пастрмајлија свинска 500гр

Пастрмајлија свинска 500гр

свинско месо 250гр, ...

150.00 ден.
30
15 мин.
повеќе
Шопска 240гр

Шопска 240гр

домат 100гр, крастав...

80.00 ден.
Мешана салата 300гр

Мешана салата 300гр

домат 50гр, крастави...

80.00 ден.
Тиквешка жолта – 0,05л.

Тиквешка жолта – 0,05л.

50.00 ден.
Туборг - 0,5л.

Туборг - 0,5л.

80.00 ден.
Траминец - 0,75л.

Траминец - 0,75л.

400.00 ден.
Александрија куве - 0,75л.

Александрија куве - 0,75л.

700.00 ден.