• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
СКАРА

СКАРА

Кебап (еден број) 35гр

Кебап (еден број) 35гр

10.00 ден.
Домашен колбас (еден број) 80гр

Домашен колбас (еден број) 80гр

50.00 ден.
Плескавица (еден број) 120гр

Плескавица (еден број) 120гр

50.00 ден.
Ражнич свински (еден број) 180гр

Ражнич свински (еден број) 180гр

100.00 ден.
Ражнич пилешки (еден број) 180гр

Ражнич пилешки (еден број) 180гр

100.00 ден.
Пилешки стек (еден број) 180гр

Пилешки стек (еден број) 180гр

100.00 ден.
Вешалица (еден број) 180гр

Вешалица (еден број) 180гр

100.00 ден.
Кременадла (еден број) 180гр

Кременадла (еден број) 180гр

100.00 ден.
Грчка плескавица 280гр

Грчка плескавица 280гр

мелено месо 240гр, к...

130.00 ден.
Шишмиш 320гр

Шишмиш 320гр

мелено месо 200гр, с...

160.00 ден.
Свински увијач 220гр

Свински увијач 220гр

свинско месо 160гр, ...

130.00 ден.
Пилешки увијач

Пилешки увијач

пилешко месо 160гр, ...

130.00 ден.