• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ДОДАТОЦИ

ДОДАТОЦИ

Помфрит 400гр

Помфрит 400гр

70.00 ден.
Помфрит со сирење 40гр

Помфрит со сирење 40гр

100.00 ден.
Мешано вариво 50гр

Мешано вариво 50гр

морков, пченка, граш...

30.00 ден.
Нафора

Нафора

леб 4 парчиња, ренда...

60.00 ден.
Леб (една особа)

Леб (една особа)

10.00 ден.
Пиперка (еден број)

Пиперка (еден број)

10.00 ден.
Леб со гарнир

Леб со гарнир

пиперка, помфрит...

30.00 ден.