• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Панга похувана 250гр

Панга похувана 250гр

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
150.00 ден.
Број на производот:
22
Состав и припрема:

панга 220гр, брашно, јајца, презла