• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Похувана пилешка шницла 180гр

Похувана пилешка шницла 180гр

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
120.00 ден.
Број на производот:
26
Состав и припрема:

пилешко месо 160гр, брашно, јајца, презла