• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Шишмиш 320гр

Шишмиш 320гр

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
160.00 ден.
Број на производот:
45
Состав и припрема:

мелено месо 200гр, свинско месо 120гр