• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Пилешки увијач

Пилешки увијач

Време на подготовка:
1 мин.
Цена на производот:
130.00 ден.
Број на производот:
47
Состав и припрема:

пилешко месо 160гр, димен врат 20гр, кашкавал 20гр, марамица 20гр